Web Analytics Made Easy - Statcounter

وضعیت آشفته سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی محصول مدیریت ضعیف است؛ وضعیتی که خوشایند قوه قضائیه نیست و ساماندهی آن در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش مشرق، ۲۹ اردیبهشت‌ماه مراسم مهمی در سازمان تعزیرات حکومتی برگزار شد؛ مراسمی برای رونمائی از "سامانه پرونده‌های قاچاق کالا و ارز و تبادل الکترونیکی و برخط صورتجلسه کشف ناجا" که یکی از میهمانان و سخنرانان آن محمدعلی افتخاری، رئیس سابق سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتخاری در آن مراسم یک انتقاد از عملکرد سازمان تحت امرش شنید؛ نابسامانی اموال در انبارهای سازمان و نگهداری غیراصولی اموال مکشوفه و توقیف شده!

البته این وضعیت در صحبت‌های افتخاری هم بیان شد و او نیز، وضعیت انبارهای این سازمان را غیرمطلوب عنوان کرد. او وعده داد که تا پایان تیرماه با تعیین تکلیف ۶۰ پرونده، ۸۰ درصد فضای انبارهای استان تهران تخلیه خواهد شد. رونمایی از سامانه مرتبط با موضوع قاچاق و اتصال انبارهای این سازمان در سامانه از دیگر وعده‌های رئیس جوان بود تا مشکلات انبارشده سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی پایان یابد.

البته افتخاری در بخش دیگری از سخنانش به جای دادن وعده، طرح درخواست کرد؛ اینکه با تصحیح زیرساخت‌ها، سازمان اموال تملیکی بتواند در نقاط مختلف کشور انبار داشته باشد و نیز؛ نگاه حاکمیت به سازمان تغییر یابد.

هنوز دو ماه از آن مراسم نگذشته بود و حاضران در مراسم یادشده منتظر تحقق وعده رئیس سازمان بودند که ابتدای تیرماه امسال، خبر آتش‌سوزی انبار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در غرب تهران، شوک بزرگی ایجاد کرد.

اموال دولتی در آتش سوختند و "قطعی مکرر برق" را متهم شد!

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران در زمان انجام عملیات مهار آتش‌سوزی به رسانه‌ها اعلام کرد: ۱۲۰ آتش‌نشان بعد از چهار ساعت توانسته‌اند آتش‌سوزی گسترده در انبار بزرگ سازمان اموال تملیکی را مهار کنند. این خبر عمق فاجعه را نشان می‌داد باز با این حال تخمینی از ارزش کالاهای موجود در ۶ سوله این انبار اعلام نشد.

جالب اینکه محمدعلی افتخاری، رئیس وقت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، علت احتمالی آتش‌سوزی را قطعی مکرر برق اعلام کرد. او برای فرار از بار مسئولیت، مقصر را موضوعی دانست که باور آن کمی سخت به نظر می‌رسید و از یک احتمال کارشناسان آتش‌نشانی در زمان انجام عملیات استفاده کرده بود که نواقص برقی را متهم ردیف اول آتش‌سوزی معرفی کردند. اما او هرگز حاضر نشد مشاهدات آتش‌نشانان درباره وضعیت نامناسب نگهداری اموال در این انبارهای ۶۰۰ متری را نقل قول کند؛ اینکه تجهیزات خنک‌کننده، ‌ مواد غذایی، لوازم بهداشتی، دارو، موتور سیکلت و خودرو، لوازم کامپیوتر و وسایل ارتباط جمعی، مواد شیمایی و ... و صدها قلم اجناس و وسایل دیگر در پی مدیریت ضعیت این سازمان در آتش سوختند؛ سازمانی که وظیفه آن جمع‌آوری و نگهداری، اداره و فروش کالاهای متروکه، ضبطی و قاچاق قطعیت یافته و کالاهای قاچاق‌بلاصاحب و صاحب متواری و همچنین اموال تملیکی منقول و غیرمنقول و حقوق مالی است که بر اثر احکام و قرارهای قطعی مراجع قضائی، اداری و صنفی از طریق ضبط و مصادره در اختیار دولت قرار گرفته است.

مشکل انبارهای سازمان اموال تملیکی کجاست؟

در مراسمی که پایان اردیبهشت‌ماه در سازمان تعزیرات حکومتی برگزار شده بود، رئیس وقت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی درخواست احداث انبار در نقاط مختلف کشور را مطرح کرده بود؛ جالب است بدانید؛ حدود سه هفته قبل از طرح این درخواست، معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران گفته بود؛ استانداری تهران برای کمک به حل مشکلات سازمان اموال تملیکی استان تهران آماده است تا یک قطعه زمین مناسب برای ساخت انبار و ساختمان اداری در اختیار این مدیریت قرار دهد.

شاید بتوان از این تناقض و تضاد موجود، علت وضعیت آشفته کنونی انبارهای سازمان اموال تملیکی را اینگونه خلاصه کرد؛ سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی محصول مدیریت ضعیف آن بوده است؛ مدیریتی که پشت میز نشست و صحبت کرد و برنامه داد و عمل نکرد!

رنج ناشی از این عملکرد سبب شد در همین دو ماه گذشته، دو رئیس قوه از انبارهای تملیکی در کشور دیدن کنند؛ رئیسی و حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای در بازدیدهای خود نارضایتی خود را از عملکرد و نحوه نگهداری اموال ضبط‌شده اعلام کردند.

رسیدگی به انبارهای اموال تملیکی در اولویت کاری دستگاه قضا

صبح روز جمعه ۱۴ آبان ماه رئیس قوه قضائیه در بازدیدی ۳ ساعته از انبار مرکزی جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در تهران، از نزدیک با مصائب این سازمان و کوتاهی در امر نگهدرای از اموال آشنا شد و از مسئولان سازمان اموال تملیکی خواست به وضعیت انبارهای اموال تملیکی سامان دهند.

واکنش رئیس دستگاه قضا به اینجا ختم نشد و در نخستین جلسه شورای عالی قضائی پس از این بازدید، درباره تعیین تکلیف پرونده‌های کالاهای موجود در انبارهای سازمان اموال تملیکی تأکید کرد: طبق اطلاعات ارائه شده از سازمان اموال تملیکی از ۵ هزار پرونده اموال که تکلیفش مشخص نشده ۵۷۱ مورد آن مربوط به قوه قضائیه است و حدود ۲ هزار پرونده هم مربوط به سازمان تعزیرات است که هم دادگستری و هم تعزیرات عنوان می‌کنند این آمار صحیح نیست. اما در هر صورت دستور دادم هر چه سریع‌تر موضوع روشن و هر تعداد پرونده وجود دارد رسیدگی فوری شود.

حضور در میدان؛ واکنش قضات

در پی دستور رئیس دستگاه قضا، تیمی متشکل از دادسراهای مختلف استان تهران با ۲۵ قاضی در سازمان اموال تملیکی مستقر شده و به بررسی پرونده‌های قضائی که اعلام شده بود در سازمان اموال تملیکی بلاتکلیف مانده، پرداخته شده است. در ادامه گروهی متشکل از نمایندگان قوه قضائیه، رئیس سازمان اموال تملیکی تهران و نماینده سازمان بازرسی کل کشور هم از انبارهای اموال تملیکی بازدید کردند و در جریان اهم مشکلات انبارهای اموال تملیکی قرار گرفتند.

تأسف‌آور اینکه؛ در جریان بازدید از انبارهای سازمان اموال تملیکی، نمایندگان قوه قضائیه با کالاهایی مواجه شدند که با گذشت چندین سال هنوز تعیین تکلیف نشده‌اند، از جمله کالاهایی که از سال ۹۲ در انبار دپو شده‌اند و همین امر سبب شد تا در همان محل بازدید، نسبت به پیگیری علت عدم تعیین تکلیف برخی از این کالاها اقدام کنند.

در یکی از پرونده‌ها، نماینده قوه قضائیه در سازمان اموال تملیکی متوجه دپوی تعداد زیادی لاستیک قاچاق از سال ۹۸ می‌شود. او در تماس با مدیرکل تعزیرات تهران، علت عدم تعیین تکلیف این کالاها را جویا و متوجه می‌شود؛ در خصوص خیلی از کالاها از سوی تعزیرات و دادگستری رأی صادر می‌شود، اما به واسطه عدم وجود ارتباطات لازم میان سازمان اموال تملیکی و تعزیرات و دادگستری، سازمان اموال تملیکی در جریان صدور رأی قرار نمی‌گیرد.

مشکلی که حتی با افتتاح سامانه پرونده‌های قاچاق کالا و ارز و تبادل الکترونیکی و برخط صورتجلسه کشف ناجا برطرف نشده و کسی در سازمان اموال تملیکی به دنبال حل و فصل و تعیین تکلیف اموال و کالاهای دپو شده نیست!

جالب اینکه باز هم سازمان اموال تملیکی همچنان اصرار دارد مشکلات ناشی از کمبود نیروی انسانی و نبود انبارهای مناسب است.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان قاچاق کالا قاچاق سازمان بازرسی سازمان تعزیرات حکومتی قوه قضائیه سازمان آتش نشانی تهران حجت الاسلام محسنی اژه ای شورای عالی قضائی سازمان اموال تملیکی سازمان بازرسی کل کشور سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی انبارهای سازمان اموال تملیکی سازمان اموال تملیکی انبارهای اموال تملیکی اموال تملیکی تعیین تکلیف قوه قضائیه آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل دولت آمریکا / عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است   

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، عملیات وعده صادق، بعد علمی این حرکت غرورآفرین و موضوع اقتدار علمی ایران موضوع بیست‌وششمین نشست از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی «دانشگاه خانه گفت‌وگو» بود که در این نشست اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر تحلیل ابعاد مختلف این عملیات به بیان نظرات و راهکارهای خود در خصوص نحوه تبیین چرایی انجام این عملیات در میان جامعه دانشجویی پرداختند و بر ضرورت گفتمان‌سازی توسط دانشگاه تأکید کردند.

بیشتر بخوانید: نقش محوری دانشگاه در گذار به جهان پساصهیونیسم/ طوفان‌الاقصی زمینه نابودی زودرس اسرائیل را رقم زد ریشه‌های موفقیت در عملیات وعده صادق باید برای نسل جوان تبیین شود

حسن بنیانیان؛ مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این نشست با اشاره به عملیات ظفرمندانه «وعده صادق» اظهار کرد: ابعاد این موفقیت و ریشه هایش را باید برای نسل جدید باز کرد. فرهنگ، مهارت و علم به هم پیوند خورد تا این قدرت را آفرید.

وی ادامه داد: از اساتید دانشگاه تقاضا می‌کنم این موضوع را در قالب پایان نامه به دانشجویان مقطع دکتری بسپارید تا پیگیری کنند هر جا موفقیتی بوده یک عزیزی پشت آن قرار گرفته که قیامت‌باوری دارد و با خدا معامله میکند.

نظام دانشگاهی ما هنوز توان «قیامت باوری» را ندارد

بنیانیان خاطرنشان کرد: شهید فخری‌زاده تا لحظه ای که شهید شد ناشناخته بود و چه بسیار کسانی که بعد از شهادت گفتند که بوده و چه کرده است!؟ در این موفقیت ها فرهنگ را سنتی می‌بینیم. نظام دانشگاهی ما هنوز توان قیامت باوری را ندارد و این هشداری است چون بخش بزرگی از جامعه از این عرصه تغذیه می‌کنند.

وی افزود: باید استادان را باورمند کنیم که ما راه برگشت نداریم و صلح با رژیم صهیونیستی غیرممکن است. اگر از نقش اساتید در تحلیل فرصت ها و ضعف ها غفلت کنیم بسیار خطرناک است. بسیاری از مدیران که فاسد می‌شوند به این تحلیل می‌رسند که جامعه حق ما را نمی‌دهد و بنابراین خودمان باید این حق را بگیریم.

بنیانیان تصریح کرد: عنصر فرهنگ در کشور ما همچنان سنتی به آن نگاه می‌شود و در دانشگاه هم سنتی تحلیل میشود برای مثال دهه عاشورا برای این است که یک سال درست زندگی کنیم و دانشگاه باید به این مسائل ورود کند.

وی ادامه داد: تحمل زجرها فقط با قیامت باوری امکان پذیر است. اگر میخواهید بدانید چرا دانشگاه انزوا دارد؟ از مدیران اجرایی بپرسید اینها درددل‌هایی دارند از قراردادهای پژوهشی با دانشگاه که حاصلی نداشته است!

دانشگاه باید در تولید گفتمان پیشگام باشد/ پیام عملیات وعده صادق ابهت‌شکنی است

جهانبخش محبی‌نیا؛ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی نیز عملیات وعده صادق را پدیده‌ای اعظم در روابط بین الملل دانست و گفت: ما اساتید دانشگاه باید سبکی را پیشه کنیم که در تولید باور، اندیشه و گفتمان دانشگاه را پیشقدم کنیم و از تفکرات ما در نهادهای مختلف از جمله نهادهای نظامی استفاده شود.

وی ادامه داد: بعضی افراد هم در داخل کشور و هم در خارج کشور هر عملیاتی که موجب تقویت حماس، اسلام و ایران میشود را تحت هیچ شرایطی نمی‌پذیرند درصورتی که مدل تحلیل باید داشته باشیم و عقلانیت باید پشت مواضع نهفته باشد.

محبی‌نیا با اشاره به اهمیت بیان مسئله در روش تحقیق خاطرنشان کرد: بیان مسئله این است که پشت مسئله ما یک منطق و ضرورتی نهفته است که باید برای ما آن را برجسته کند.

وی ادامه داد: جنگ اخیر حماس با اسراییل و ورود جمهوری اسلامی تحت عنوان عملیات وعده صادق، عبور از تمام از جنگ های کلاسیک، پارتیزانی و معمول جهان است در واقع مسئله ابهت شکنی مطرح است پیام این جنگ موشک و پهپاد نیست.

محبی‌نیا تصریح کرد: مسئله بعدی چرا بچه های ما را در سفارتخانه خودمان زدند!؟ جنگ ها ویژگی گفتمانی پیدا کرده‌اند در گفتمان حقیقت معنا ندارد جهان ما عوض شده و دیسکورس تعیین کننده است و با استفاده از تبلیغات میخواهد بگوید پیروز عملیات اسراییل است و دنبال کشته ها و تلفات و...نیست بلکه مسئله پیروز این میدان بودن است. نتانیاهو توحه جهانیان را از غزه به ایران برگرداند سرنوشت نتانیاهو برای همیشه وابسته به این جنگ و آتش بس است و نتوانست کاری انجام دهد.

وی اضافه کرد: مسئله بعدی این است که بعد از این جنگ چه خواهد شد؟ مطمئن باشید دنیای بعد از آتش بس و صلح حماس با اسراییل ما را وارد دوران جدیدی از قضاوت ها واکنش ها می‌کند و ملتی میتواند بر سرنوشت خویش مسلط شود که دانشگاهیانش این فضا را کشف کنند و در قالب گفتمان در اختیار نهادهای نظامی بگذارند.

ایران، آسیب پذیری اهریمنان در منطقه جهانی را اعلام کرد

معصومه رشاد؛ عضو هیئت علمی گروه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن نیز گفت: عملیات وعده صادق بحث ساختارشکنی را مطرح کرد اینکه چند محور یکی آسیب پذیری و آسیب سازی را ایجاد می‌کنیم. در وعده صادق ما از آسیب‌سازی استفاده میکنیم و در تبدیل گفتمان حساسیت از جامعه نظامی خارج می‌شود.

وی ادامه داد: در عملیات وعده صادق در ساختار نظام بین الملل و قدرت های مطرح یک سری مبادلات به هم خورد. امروزه در عرصه بین الملل در مورد ایران بسیار صحبت میشود چه خوب است ما اساتید دانشگاه شروع به تبیین گفتمان کنیم که چگونه باید پاسخ می‌دادیم.

رشاد تصریح کرد: یک عملیات روانی خوب از رفتار دنیا نسبت به ایران میتوانیم داشته باشیم اینکه ایران میتواند آسیب پذیری ایجاد کند در واقع ما آسیب پذیری اهریمنان در منطقه جهانی را اعلام کردیم.

پاسخ ایران حداقلی و پدافند رژیم صهیونیستی حداکثری بود

زینب زارعی از دستیاران آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجوی روابط بین الملل نیز گفت: رژیم صهیونیستی در آمادگی کامل قرار داشت و در واقع هدف ایران نشان دادن قدرت خود بود.

وی با بیان اینکه عملیات وعده صادق بزرگترین عملیات پهپادی و بالستیک جهان بود، ادامه داد: در عملیات وعده صادق پاسخ ایران حداقلی و پدافند رژیم صهیونیستی حداکثری بود و تنبیه متجاوز با هوشمندی انجام شد.

اساتید دانشگاه قیامت‌باوری را برای دانشجویان تبیین کنند

آرزو اسلامی دیگر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست اظهار کرد: برخی ها تصور میکنند جهان تنها شامل چند کشور انگلیس، آمریکا، فرانسه و... می‌شود. خیلی ها سعی می‌کنند یأس و ترس و ناامیدی را میان مردم و دانشجویان ایجاد کنند. بعد از عملیات وعده صادق بسیاری از دانشجویان گفتند نباید این کار را میکردیم آنها به ما حمله می‌کنند در واقع اینها تحت تاثیر رسانه‌های غربی هستند.

وی با اشاره به سخنان شهید حاج قاسم سلیمانی مبنی بر اینکه «ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم اگر شما شروع کننده باشید تمام کننده ما هستیم نترسیم و نترسانیم...»اضافه کرد: ما باید به دانشجویان خودمان قیامت باوری را یاد بدهیم. ما در ۸سال دفاع مقدس هیچی نداشتیم اما چطور توانستیم این هیمنه را شکست دهیم؟ امیدوارم اساتید از نظر علمی این مباحث را در کلاس گفتمان سازی کنند تا ترس را از وجود دانشجویان دور بکنند و بیشتر از این هیمنه اسرائیل را لگدمال کنیم.

نقش دانشگاه در توسعه نظامی غیرقابل انکار است

علوی؛ دیگر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی هم در این نشست خاطرنشان کرد: با انجام عملیات وعده صادق اسرائیل به عنوان مدعی دارا بودن تکنولوژی شماره یک جهان به چالش کشیده شد. این کار بسیار با تدبیر انجام شد و این مسیر تا نابودی صهیونیست بین الملل ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: از بیش از دو دهه گذشته دانشگاهیان در ارکان نظامی قرار گرفتند تا امروز به این سطح توسعه رسیده ایم. اسراییلی ها خود میدانند که اولین خبط آنها منجر به نابودی آنها میشود. قتل عام چیزی نیست که در سنت‌های الهی خداوند از آن بگذرد.

علوی با تأکید بر خودباوری افزود: بعد از وعده صادق در دانشجویان عملا حس عزت نفس و خودباوری می‌بینیم. این جرثومه فساد باید قبل از ظهور امام زمان(عج) به دست ایران از بین برود و می‌رود.

حرکت رسانه ای حماس رمز موفقیت واقعی است

طبیب زاده؛ عضو هیئت علمی دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی نیز با بیان اینکه عظمت و بزرگی عملیات وعده صادق بر کسی پوشیده نیست، گفت: فلسطینی ها سالها مبارزه کردند اما در دو سال گذشته و اتفاقاتی بعد از ۷اکتبر رخ داد که به نظر غیرقابل باور می‌رسد.

وی ادامه داد: یحیی سنوار رسانه را خیلی خوب درک کرده و نمایش قدرت در مظلومیت باعث جریان های امروز در دانشگاه های اروپا و امریکا میشود و حرکت رسانه ای حماس رمز موفقیت واقعی است. سهم ما در انتقال این مطلب به جهان و جامعه چقدر است؟ شناخت ما از رسانه کم است و تولید محتوای مناسب نکردیم و نتوانستیم اقناع ایجاد کنیم.

علم مخالف ایمان نیست

حجت‌الاسلام عباسعلی رستمی ثانی رئیس پژوهشکده قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه این نشست اظهار کرد: دو نظریه به صورت جدی در ارتباط با علم و دین و یا عقل و دین مطرح است اینکه آیا این دو مکمل یکدیگرند یا با یکدیگر در تضاد هستند؟

وی با اشاره به کتاب علم و ایمان شهید مطهری ادامه داد: اگر امروز ایران اسلامی به عنوان یک قدرت منطقه ای و جهانی مطرح شده چون به این پیام پاسخ داده که علم مخالف ایمان نیست بلکه مکمل یکدیگر هستند. علم روشنی و توانایی و ایمان عشق و امید و گرمی می‌بخشد علم ابزار میسازد و ایمان مقصد یعنی این ابزار در ارتباط با چه کسانی استفاده شود؟ علم سرعت میدهد و ایمان جهت بنابراین علم بدون ایمان مفید نیست. قطعا علم و ایمان قدرت تولید می‌کند.

تبلور تمدن اسلامی در عملیات وعده صادق

محمد عابدی مدیر کل حوزه ریاست" معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست با اشاره به ضرورت نگاه تمدنی نسبت به عملیات وعده صادق اظهار کرد: چه موضوعی در عالم رخ داد که همه جوامع علمی جهان را مشغول خود ساخت؟ تمدن اسلامی که برگرفته از نگاه دینی و شیعی و برگرفته از راهبری امام خامنه‌ای و ایده امام(ره) است در مقابل تمدن غرب خود را نشان داد و مشخص کرد تمدن اسلامی چه جایگاهی دارد.

وی خاطرنشان کرد: تمدن اسلامی اراده خود را نمایان کرد در اصل ایران اسلامی به ندای مظلومیت مردم فلسطین پاسخ داد. آن چیزی که در وعده صادق رخ داد تمدن اسلامی به شکلی متبلور شد و در آینده از این نوع نگاه در دانشگاه ها و مراکز فکری سخن خواهند گفت.

عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است

محمد قربانی گلشن آباد معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در انتهای این جلسه با گرامیداشت سالروز شهادت شهید آیت‌الله مطهری و تبریک روز معلم اظهار کرد: یکی از معتبرترین نشریات علمی که نیچر است سال ۱۸۶۹تاسیس شد و در بریتانیا منتشر می‌شود که آخرین یافته های علمی دنیا را منعکس می‌کند. هم نشریه نیچر و هم ساینس مبنای علوم شناختی دارند و در حوزه علوم اجتماعی و اینها ورود ندارند.

وی ادامه داد: ۱۹ می ۲۰۰۵ شماره ۷۰۴۰ سرمقاله ای توسط سردبیر ارشد نیچر تحت عنوان مارش بزرگ ایران منتشر میشود این خانم از مقامات ارشد اطلاعاتی ایالات متحده است و در حال حاضر پژوهشگر مهمان اندیشکده بروکینگز است جایی شبیه مجمع تشخیص مصلحت ایران. نویسنده همان اول مقاله میگوید تحولات علمی ایران در حال رشد است و در دو صورت می‌توان جلوی آن را گرفت: «تحریم های فزاینده» و «ایجاد اغتشاش سیاسی در فضای دانشگاهی» و اگر کاری نکنیم ایران به دوران باشکوه علم خود برمیگردد. اگر ایران تبدیل به مرجعیت علمی شود؛ رقیب جدی برای تمدن غرب است.

قربانی تصریح کرد: بنابراین تحلیل و برآورد آنها از وضعیت ایران روشن است. از آن زمان طراحی شد که اغتشاشات در دانشگاه‌های ایران شکل بگیرد و جلوی تحقیقات با کیفیت گرفته شود و ارتباطات علمی ایران را قیچی کنند. این نشریه در انگلیس چاپ میشود اما دست آمریکا است. دقیقا رشد علمی ایران از همان سالها شروع شد.

وی با اشاره به عملیات وعده صادق خاطرنشان کرد: اسرائیلی که از زمان تاسیس حتی یک شلیک به آن نشده است نشان می‌دهد که عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است که هیمنه اسرائیل را از بین برد.

قربانی افزود: ما به خودتحقیری علاقه داریم. اگر امروز در دانشگاه های ایالات متحده ایستادگی می‌کنند، به برکت انقلاب اسلامی است کار رسانه ای شما این است که تبیین کنید هیمنه اسراییل درهم شکست.

وی با بیان اینکه شیخ احمد یاسین میگوید به تاسی از امام(ره) حماس را راه اندازی کردیم و مانیفست جهاد اسلامی هم متکی بر انقلاب اسلامی است و تا پیش از آن خبری نبود، گفت: دو سال پیش نفتالی بنت در نامه ای به یهودیان جهان نوشت: اسراییل ۸۵ سالگی خود را نخواهد دید.

دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل ایالات متحده خواهند شد

قربانی ادامه داد: بنیامین گانتس فرمانده ستاد کل ارتش اسرائیل هم در تحلیلی می‌گوید: «من بعید میدانم اسرائیل تا ۵سال دیگر دوام بیاورد». اینها از اینجا ناشی میشود که قدرت نرم مشروعیت و نظام آموزش عالی دانشگاه ها باید ماشین مشروعیت ساز برای نظام سیاسی باشد و اگر دیر بجنبند دانشگاه ها پاشنه آشیل ایالات متحده خواهند شد. آمریکا امروز در بحرانی ترین شرایط خود به سر می‌برد و آبروی آنها رفته است.

قدرت نظامی و دیپلماسی ناشی از علم است

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه قدرت نظامی و دیپلماسی ناشی از علم است، افزود: اسرائیل در همین جنگ ۳۰میلیارد دلار توسط یمنی ها ضربه خورده است اینها ناشی از اقتدار علمی ایران است. امروز ایران در باشکوه ترین شرایط خود در منطقه است و هیچ مسئله ای بدون نظر و اراده ایران قابل حل نیست و منشا این قدرت هم علم و دانشگاه ها هستند.

قربانی خاطرنشان کرد: همه اینها ناشی از تدبیر جمهوری اسلامی ایران است چرا؟ به دلیل اینکه انقلاب اسلامی بر اساس فطرت انسانی است و چون فطری است صدای انقلاب پژواک دارد دوم اینکه کاملا عقلانی است. سوزش صهیونیستها از این شد که دانشجویان و اساتید کلمبیا هم علیه اسرائیل شعار دادند و این جزو پدیده های نادر جهان است یعنی یهودیان جهان علیه رژیم صهیونیستی شعار دادند. اینها همگی به برکت انقلاب اسلامی ایران است. در قله ای ایستاده ایم که عظمت ایران را همه مشاهده می‌کنند.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1229021 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • دفاع هوایی پاشنه آشیل اتحادیه اروپا
  • اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از بندر شهید رجایی
  • اقتصاد پاشنه آشیل کشور است
  • پویش دست‌های مهربان در کردستان برگزار شد
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد
  • دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل دولت آمریکا / عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است