Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس گروه شهری:انتخابات شورای ششم شهر و روستا 28 خرداد سال جاری برگزار شد.این انتخابات همزمان با انتخابات ریاست جمهوری بود و مردم تهران با رأی قاطع به لیست شورای ائتلاف انقلاب اسلامی به فعالیت 21 نفر در لیست رأی قاطع و مثبت دادند. فعالیت شورای شهر ششمی‌ها در پایتخت تقریبا از نیمه مرداد آغاز شد و مهم ترین اولویت آنها که انتخاب شهردار بود نیز انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای شورای ششم در دومین جلسه خود «علیرضا زاکانی» را با ۱۸ رای از مجموع ۲۱ رای، به عنوان شهردار تهران انتخاب کردند. پس از یک ماه حکم علیرضا زاکانی توسط وزیر کشور دولت رئیسی ابلاغ شد و  11 شهریور به صورت رسمی کار خود را در شهرداری تهران آغاز کرد و مدیریت شهری جدید شامل شهرداری و شورا برنامه‌های خود را مدتی است که شروع کرده‌اند.

درباره موضوعات مختلف در شهر تهران از جمله گردشگری پایتخت و برنامه‌های شورا در این زمینه، مشکلات کارکنان برج میلاد،اهش تعداد جلسات صحن شورا و تبدیل آن به هم اندیشی، برنامه شورای ششم جهت حمایت از سمن‌ها و گروه‌های جهادی، سرانجام استخدام، جذب نیرو و تبدیل وضعیت در شهرداری، آلودگی هوای تهران، توسعه حمل و نقل عمومی و ... با سید احمد علوی، عضو شورای شهر تهران، رئیس کمیته گردشگری شورا و رئیس ستاد توان افزایی و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد در شورا به بحث و گفت‌وگو نشستیم که جزئیات آن به شرح ذیل است.

 هیچ کارفرمایی راضی به تاخیر افتادن دستمزد کارکنان خود نیست/ دغدغه رفاه تمام کارمندان و کارکنان را داریم

کارکنان برج میلاد به دلیل پرداخت نشدن مطالباتشان درخواست پیگیری از اعضای شورای شهر دارند در این زمینه  شورا چگونه ورود یافته و چه اقدامی انجام شده است؟

با توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی موجود در کشور و تورمی که در 8 سال گذشته شاهد بودیم، شایسته نیست که حقوق و دستمزد کارمندان و کارکنان یک بخش یا واحد به تأخیر بیفتد. متاسفانه این اتفاق در تعدادی از کارخانه‌ها و شرکت‌ها و حتی شهرداری‌های سراسر کشور رخ می‌دهد و کارکنان آنها برای چندین ماه حقوق و دستمزد دریافت نکرده‌اند. 

البته فراموش نکنیم که مشکلات مالی مسبب این اتفاقات است و هیچ کارفرمایی راضی به تاخیر افتادن دستمزد کارکنان خود نیست. این اتفاق در برج میلاد هم رخ داد و مشکلات مالی مانع پرداخت دستمزد کارکنان شد.

 توجه داشته باشید که مطابق آیین نامه ها و قوانین برج میلاد از نظر تامین منابع تقریبا مستقل است و از آنجایی که درآمد برج میلاد به گردشگر و حضور شهروندان وابسته است، طی 2 سال گذشته که کرونا کسب و کارهای زیادی را مختل کرد، درآمد برج میلاد نیز کاهش داشت و همین امر سبب شد تا نتواند به تعهداتش عمل کند.البته همکاران ما در شورای شهر و شهرداری تهران دغدغه رفاه تمام کارمندان و کارکنان زیر مجموعه مدیریت شهری را دارند و برای تکرار نشدن این موضوع تمام تلاش خود را به کار خواهند بست.

شناسایی پروژه‌های نیمه تمام گردشگری تهران/ اصلی‌ترین برنامه‌های کمیته گردشگری 

در حوزه گردشگری پایتخت چه برنامه جامع به صورت کوتاه و بلند مدت مد نظر شورا هست و آیا شهروندان شاهد تغییراتی ملموس خواهند بود؟

یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های کمیته گردشگری این دوره شورای شهر، شناسایی پروژه‌های نیمه تمام، در حال انجام و یا معطل مانده حوزه شهری در موضوع میراث فرهنگی و گردشگری تهران است که با پیگیری، تمام سعی خود را می کنیم تا به انجام برسند و مورد بهره برداری قرار گیرند.

پیگیری احیاء و معرفی جاذبه ها و پتانسیل‌های گردشگری و دیدنی تهران با بهره گیری از نرم افزارهای تخصصی این عرصه، به عنوان راهنمای تهرانگردی توسط مجموعه های مربوطه در شهرداری تهران از برنامه های کوتاه مدت و جاری این کمیته است. 

همچنین توجه ویژه به مقوله زیباسازی شهری و مرمت و نگهداری میراث فرهنگی، خانه مشاهیر، موزه ها، کاخ ها و سایر بناهای دارای ارزش تاریخی و فرهنگی از دیگر برنامه های مدنظر برای شهر تهران بعنوان یک شهر هدف گردشگری محسوب می شود.افزایش تولید ناخالص داخلی، جذب سرمایه خارجی، کاهش بیکاری، کاهش فقر و کمک به توزیع درآمد از جمله مزایای اقتصادی رونق گردشگری شهری به شمار می رود و توجه به این موضوعات در رفع و کاهش مشکلات بسیار حائز اهمیت است.

 نرخ بلیت موزه های شهرداری یکپارچه می‌شود/ کسب درآمد پایدار از صنعت گردشگری

 یکپارچه کردن تابلوی راهنمای بناهای گردشگری، یکپارچه کردن نرخ بلیت موزه های شهرداری تهران از جمله دیگر اقداماتی است که باید در حوزه شورای شهر و مدیریت شهری تهران در این دوره پیگیری و تصویب شود تا بتوان به کسب درآمد پایدار از صنعت گردشگری، دست یافت.

در موضوع جلسات صحن علنی شورای شهر کیفیت مهم‌تر از کمیت است

آیا موافق کاهش تعداد جلسات صحن شورا و تبدیل آن به هم اندیشی هستید؟

من به شخصه معتقدم که کیفیت مهم‌تر از کمیت است. نمی گویم جلسات کاهش یا افزایش پیدا کند، بلکه می‌گویم بهتر است کیفیت مطالب مطرح شده در جلسات غنی شود. تصور نمی‌کنم که بنای همکاران ما در شورا کاهش تعداد جلسات باشد بلکه در ابتدای امر تلاش شده تا وقت بیشتری را برای آماده سازی طرح ها بگذارند و کمیته‌های تخصصی بیشتر و بهتر روی طرح ها و لوایح کار کنند.

 اولویت آماده سازی طرح های مختلف برای سامان دادن به اوضاع شهر است

طبیعتا زمانی که طرح یا لایحه قوی جهت بررسی در صحن وجود نداشته باشد، تشکیل جلسات آن کیفیت لازم را نخواهد داشت. بنابراین اولویت اکنون آماده سازی طرح های مختلف برای سامان دادن به اوضاع شهر است. البته که هر زمان لازم باشد روزهای یکشنبه نیز جلسات به صورت علنی برگزار خواهند شد.

 احیا اداره کل ایثارگران شهرداری تهران

پیگیری‌های شما درباره وضعیت ایثارگران در شهرداری تهران به کجا رسید و چه اقداماتی تاکنون انجام گرفته است؟

ببینید، فرآیند تبدیل وضعیت ایثارگران در شهرداری تهران به کندی پیش می‌رود و در تلاش هستیم این موضوع را پیگیری کنیم، شورای اسلامی شهر تهران به دنبال رسیدگی به وضعیت ایثارگران و خانواده شهدا در شهرداری تهران است.یکی از اتفاقاتی که می‌تواند در شورای اسلامی شهر تهران رخ دهد تشکیل یک ساختار موقت است که به دنبال تبدیل وضعیت ایثارگران شاغل در شهرداری تهران باشد و بتواند وضعیت خانواده شهدا را در دستور کار خود قرار دهد.
 یکی از موضوعات دیگر که باید مورد توجه قرار بگیرد احیا اداره کل ایثارگران شهرداری تهران است که شورای اسلامی شهر تهران پیگیر این موضوع نیز خواهد بود.

 تبدیل وضعیت و استخدام با رفع ایرادات به زودی انجام خواهد شد/ نمی‌گذاریم حق کارکنان زایل شود

سرانجام استخدام، جذب نیرو و تبدیل وضعیت در شهرداری به کجا رسید؟

یکی از دغدغه های اصلی ما وضعیت معیشت و رفاه کارکنان شهرداری تهران است. حتما در جریان هستید که در روزهای آخر فعالیت شورای پنجم تصمیماتی در خصوص تبدیل وضعیت و استخدام کارکنان گرفته شد که  ایراداتی به آن وارد بود و با تلاش اعضای شورای ششم متوقف شد.  از همین جا خدمت شما عرض می کنم که این تبدیل وضعیت و استخدام با رفع ایرادات به زودی انجام خواهد شد و همکاران ما در شهرداری تهران نگران وضعیت قراردادهای خود نباشند. تمام سعی ما بر این است که بهترین تصمیمات برای کارکنان گرفته شود و نخواهیم گذاشت حق آنها زایل شود.

حمایت شورای ششم از سمن‌ها/ جلب و هدایت مشارکت تشکل‌های مردمی به سمت اقدامات و فعالیت های جهادی

شما به عنوان رئیس ستاد توان افزایی و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد در شورا چه برنامه‌هایی برای سمن‌ها در دستور کار دارید و آیا اقدام ویژه‌ای قرار است برای گروه‌های جهادی انجام دهید؟

ما بر مبنای اسناد بالادستی و مصوبات شورای اسلامی شهر تهران برای ستاد سمن های شهر تهران در مدیریت شهری سه اولویت قائل هستیم اول ارائه خدمات و امکانات و حمایت ها به تشکل‌های مردمی و گروه های جهادی جهت افزایش توان آنها، دوم تسهیل ارتباطات و تعاملات تشکل‌های مردمی و گروه های جهادی با بخش های مختلف مدیریت شهری و دقت در شکل گیری صحیح مشارکت اجتماعی در بخش های مختلف مدیریت شهری و سوم ایجاد بسترهایی برای مشارکت و کمک تشکل های مردمی و گروه های جهادی در اداره شهر تهران همچنین برای تحقق این اولویت ها نیز 3 راهبرد را در دستور کار قرار داده ایم.

این 3 اولویت شامل ارتقاء فعالیت های جاری و اقدامات سابق؛ به معنای عدم توقف فعالیت های جاری به بهانه تغییر دوره که از مقدمات توسعه فعالیت ها است و پس از آن ارتقاء سطح برنامه های جاری، دوم جلب و هدایت مشارکت تشکل های مردمی به سمت اقدامات و فعالیت های جهادی، به معنای گسترش سطح، دامنه و میزان فعالیت های سمن ها به حد توان و فعالسازی همه ظرفیت های موجود و همچنین حمایت از گروه ها وتشکل های جهادی و سوم محله محوری، به معنای هدایت توان، ظرفیت و تخصص تشکل های مردمی به سمت مسائل و مشکلات پیش روی شهروندان در سطح محلات شهر تهران است.

در مجموع امیدواریم اقدامات و برنامه های ما در ستاد سمن‌ها بتواند محقق کننده یک دوره جهادی برای مشارکت و فعالیت سمن ها و گروه‌های جهادی در سطح شهر تهران باشد.

 وضعیت کنونی هوای تهران حاصل عملکرد سال‌های گذشته است/با اقدامات فوری نمیتوان جلوی آلودگی هوا را گرفت

آلودگی هوای تهران همزمان با آغاز پاییز دوباره دردسرساز شده و ذرات معلق دوباره در حال جولان است نظر و راهکار شما جهت مقابله با این موضوع که رفع و کاهش آن از مطالبات شهروندان تهران است، چیست؟ 

تهران سال‌ها است که گرفتار معضل آلودگی هوا شده است و بر اساس نظرسنجی‌هایی که بارها انجام گرفته در کنار موضوع ترافیک، رفع این مشکل هم از مطالبات شهروندان تهران محسوب می‌شود. در مورد آلودگی هوا باید ابتدا این مطلب را در نظر بگیریم که وضعیت کنونی حاصل عملکرد سالهای گذشته است و ما انتظار چنین اتفاقی را داشتیم. شما ببینید که در چند سال گذشته چه تعداد اتوبوس برای تهران خریداری شده است؟ چه تعداد واگن مترو به ناوگان ما افزوده شده است؟ عددها بسیار ناچیز است، حالا یا مشکلات مالی بوده یا اولویت‌های دوستان چیز دیگری بوده است. هر چه بوده سبب شده تا امروز در ابتدای پاییز چنین شرایطی داشته باشیم یا در تابستان تنها یک روز هوا در تهران پاک باشد. برای کنترل و کاهش آلودگی هوا کار بسیار است و با اقدامات فوری نمی توان جلوی آلودگی هوا را گرفت. 

سال‌های گذشته و قبل از کرونا که مردم را تشویق به استفاده از حمل و نقل عمومی وضعیت هوا مناسب نبود چه برسد به اکنون که توصیه پزشکان و مسئولان مبارزه با کرونا استفاده کمتر از حمل و نقل عمومی است. طبیعتا با واکسیناسیون و لغو دورکاری ها شاهد افزوده شدن به ترافیک نیز خواهیم بود.

  دور تا دور تهران را کارخانه های آلاینده مختلف احاطه کرده/ منع تردد شبانه از آلودگی هوا نکاست

از طرف دیگر در سال‌های گذشته دورتا دور تهران را کارخانه های مختلف احاطه کردن وضعیت آلایندگی این کارخانه ها به حدی است که حتی در زمستان سال گذشته که منع تردد شبانه اعمال می شد نیز از آلودگی هوا کاسته نشد.

راهکار ابتدایی اگرچه بازدهی فوری نخواهد داشت، توسعه حمل و نقل عمومی و اضافه کردن واگن مترو است. ما باید بتوانید از 100 درصد ظرفیت خطوط مترو و حمل مسافر استفاده کنیم که متاسفانه اکنون این مقدار خیلی کمتر است. قدم بعدی خریداری اتوبوس هایی با آلایندگی کم و نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوسرانی است. بسیاری از اتوبوس هایی که در زمان شهرداری دکتر قالیباف خریداری شده بود فرسوده شدن و نیاز به جایگزین دارند.از طرفی تعداد اتوبوس ها کم است و باید اضافه شود. خب همه این اقدامات هزینه بر است و نیاز به منابع مالی دارد. مجلس و دولت قول همکاری دادند و امیدواریم زودتر منابع تخصیص پیدا کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عضو شورای شهر تهران انتصابات در شهرداری گردشگری جلسات صحن شورا آلودگی هوا شورای اسلامی شهر تهران تبدیل وضعیت و استخدام شهرداری تهران وضعیت ایثارگران گروه های جهادی حمل و نقل عمومی تشکل های مردمی مدیریت شهری کارخانه ها آلودگی هوا برج میلاد سال گذشته فعالیت ها شورای ششم شورای شهر طرح ها سال ها سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۷۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود

به گزارش همشهری آنلاین، هادی حق بین در دویست و سی و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اجرای پروژه بزرگراه یادگار امام در تهران، اظهار کرد: این طرح اثر فوق العاده ای بر ترافیک مناطق جنوبی و جنوب غربی پایتخت خواهد داشت. این طرح سخت و پیچیده و طاقت فرسا از ۱۰ سال پیش کلید خورد اما متوقف شد. امیدواریم پس از ۱۰سال مردم حلاوت اجرای این طرح را بچشند.

او افزود: انرژی فوق العاده ای برای رفع معارضین و اجرای پروژه به کار گرفته شده است. این پروژه در بخش پادگان جی و اراضی مربوط به آموزش و پرورش رفع معارض شده و در اختیار ما قرار گرفته و توافقات نهایی با وزارت دفاع و ارتش انجام شده و ۷۰درصد اراضی به لحاظ امنیت اجرا در اختیار شهرداری قرار گرفته است.

۷هکتار فضای سبز

حق بین با بیان اینکه طرح های ترافیکی برای میدان جی پیش بینی شده است، یادآور شد: قرار بر این است انسداد میدان جی در شورای تأمین مطرح شود و امیدواریم هفته آینده مجوز انسداد مسیر صادر شود؛ هرچند مشکلاتی برای تردد شهروندان ایجاد خواهد شد اما درخواست داریم همکاری لازم صورت بگیرد و ما نیز سعی خواهیم کرد در سه شیفت، این بخش از پروژه را پیش ببریم. وی ادامه داد: ۴۰درصد از پروژه بزرگراه یادگار امام در میدان جی قرار گرفته و شاید ناچار شویم پس از تصویب در کمیسیون برخی درختان را جابجا کنیم و پس از جابجایی این درختان و اجرای طرح، فضای سبز ۷هکتاری در میدان جی و میدان فتح ایجاد خواهد شد. هرکسی با هواپیما وارد شهر شود تقاطعی فوق العاده را در این مسیر مشاهده خواهد کرد.

حق بین با بیان اینکه این پروژه در میدان فتح سه سطحی است، یادآور شد: یک تونل ۳۵۰متری در پروژه پیش بینی شده است. برای اینکه بتوانیم از معارضین عبور کنیم سعی خواهیم کرد شرایط را با تأسیسات موجود منطبق کنیم. یکی از پایه های تقاطع با تأسیسات مواجه شد که بارها طرح را مورد بررسی قرار دادیم تا مشکلی ایجاد نشود. وی با اشاره به حمایت جدی از این پروژه برای تأمین منابع، گفت: ۲۱هزار آرماتور،تعداد دو هزار و ۵۰۰ شمع در قالب ۷۵کیلومتر شمع گذاری در طول اجرای پروژه مورد استفاده قرار خواهد گرفت. تکنیک ساخت در دو دهانه پیش تنیده است و به همین جهت زمان بیشتری برای اجرا نیاز دارد.

رفع مشکل ترافیکی میدان فتح

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران تأکید کرد: پیش بینی ما این است که بخشی از این پروژه که ترافیک قابل توجهی از میدان فتح را برطرف می کند، در ۶ماه آینده تکمیل کنیم و به بهره برداری برسانیم. بنابراین پروژه به یکباره افتتاح نمی‌شود و به تدریج مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت. اگر شورای تأمین به انسداد میدان جی کمک نکند، کار ابتر خواهد شد و امیدواریم با مجوز شورای تأمین و همکاری پلیس و اطلاع رسانی به شهروندان، پروژه اجرایی شود.

او اضافه کرد: در فاز دوم بزرگراه شهید بروجردی عملیات اجرایی در حال انجام است؛ هرچند پیشرفت پروژه به دلیل وجود چند معارض بالا نیست اما مبالغ برای رفع معارض در اختیار منطقه قرار گرفته و پس از رفع معارضین، طرح پیش خواهد رفت. به یک ماه جهت رفع معارض و دو تا سه ماه رفع مشکلات تأسیسات نیاز داریم و پس از آن عملیات عمرانی اجرا خواهد شد و در نهایت تا پایان امسال به نتیجه خواهد رسید.

حق بین با بیان اینکه پیمانکار بزرگراه یادگار امام(ره) قرارگاه خاتم است و با وسواس و دغدغه خاصی پیش می رود، اظهار کرد: پروژه تقاطع شادمهر مورد تقاضای ساکنان آن محدوده است و ورود به آن با سختی هایی روبه رو است. معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه موضع ما کاملاً روشن است، یادآور شد: فعالیت های گسترده معاونت فنی و عمران نشان می دهد که اقدامات برای توسعه زیرساخت هاست و بخشی از کارها نیز کمک به سایر بخش ها برای تسهیل در روند مناقصات است.

معاون شهردار تهران اضافه کرد: بخشی از پروژه ها مربوط به دوره قبل است که شروع شده و معطل مانده بود. ما کمک کردیم پروژه ها به سرانجام برسد. فعلا برنامه ای برای ساخت مجموعه های جدید نداریم. ساخت پارکینگ ها انجام می شود. از جمله پروژه امیرکبیر که در سال قبل افتتاح شد. پروژه مینابی در منطقه ۱۵ نیز به زودی افتتاح خواهد شد که در حوزه حمل و نقل است اما ما به اجرای این طرح ها کمک کردیم.

گشایش مسیر جدید در جنوب غرب شهر

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اعلام اینکه به زودی نصب بنرها و اطلاع رسانی جدید در قالب تلویزیون های شهری در سطح شهر برای معرفی طرح ها انجام خواهد شد، تصریح کرد: ظرف دو هفته آینده مسیر جدیدی از تقاطع بزرگراه شهید نواب- تندگویان گشایش خواهد یافت؛ کمااینکه پیش از این نیز مسیر دیگری از تقاطع بدون هیچ تشریفاتی در دسترس قرار گرفت.

او با اشاره به رفع معارضین بزرگراه شهید بروجردی و تأخیر در رفع آن به دلیل مشکلات مالی، گفت: یکی از پلاک های موجود ۲۴ ورثه دارد که برای ما مشکل ایجاد کرد. در این زمینه معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری حمایت قابل توجهی داشته و اگر این حمایت نبود، بخش قابل توجهی از توفیقات حاصل نمی شد.

آرماتورها را دزدیده بودند

معاون فنی و عمرانی شهرداری با بیان اینکه آرماتورهای پل هایی که روی آنها خاک ریخته بودند به سرقت رفته است، یادآور شد: تعدادی از شمع ها نیز معدوم شده بود و گفته بودند که قرار نیست طرح ها اجرا شود. پروژه ای که زیر خاک بود امروز به یکی از پروژه های بزرگ شهری تبدیل شده است.

او اضافه کرد: توزیع آسفالت حاصل تلاش ساعت ها کار همه همکاران ماست و کارگران این بخش اقدامی بسیار فرسایشی انجام دادند. این کار همچنان استمرار دارد و به پایان نرسیده است. در راستای توزیع آسفالت ۳۲ کمیته برگزار و مسائل دنبال شد. تذکری پیش از این توسط خانم سلیمانی در مورد کیفیت آسفالت مطرح شده بود که باید بگوییم که آسفالت پنج هزار و ۷۰۰ نقطه عملیاتی و ۹۰هزار نقطه لکه گیری شد. از یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن، میزان زیادی لکه گیری صورت گرفت. ممکن است به دلیل شرایط محیطی امکان توزیع مکانیزه وجود نداشته باشد. حق بین با بیان اینکه ۳۰هزار تن برای آسفالت مدارس تحویل داده شد، گفت: محوطه ۲۶۰ مدرسه در سال گذشته آسفالت شده است.

کد خبر 848348 برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهردارى تهران بزرگراه

دیگر خبرها

  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • سرانجام پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟