Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود یونسیان گفت: برگزاری هر گونه تجمعی خطرساز است و فکر نمی کنم برگزاری مراسم دلیل موجهی برای به خطر انداختن جان مردم باشد.

به گزارش برنا؛  در شرایطی که بیماری کرونا به خصوص نوع دلتای آن در کشور، روزهای خوبی را برایمان رقم نزده است و حتی اوضاع آنقدر بد شده که به تعطیلی چند روزه ی شهر ها انجامیده است، چند روزی است که مراسمات عزاداری ایام مسلمیه در هر شهری در حال برگزاری است اما به تازگی تصاویری از برگزاری این مراسم در جوار حرم عبدالعظم حسنی(ع) منتشر شده است که نشان می دهد جمعیت بسیار زیادی بدون رعایت فاصله گذاری و حتی استفاده از ماسک در کنار یکدیگر سینه زنی می کنند و این اقدام عملا مخالف دستور العمل های اعلام شده و توصیه های مکرر مسئولان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصل پیشگیری از کرونا، پیشگیری از تجمعات است

مسعود یونسیان استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار برنا درباره برگزاری مراسمات عزاداری ایام مسلمیه گفت: هر تجمعی خطرساز است و تجمع با رعایت پروتکل هم معنا ندارد.

یونسیان افزود: اصل پیشگیری این است که از تجمع پیشگیری کنیم و تجمع هایی جایز است که برای حیات انسانی ضرورت داشته باشد و باید حتما برای آن فاصله ی فیزیکی را رعایت کنیم.

لزوم برخورد قانونی نهاد های نظارتی با متخلفان برگزاری تجمعات

او با بیان اینکه اگر تجمع خلاف مقررات است و ستاد مقابله با کرونا با آن مخالف است باید نهاد های نظارتی رسیدگی کنند و بعد از تشخیص تخلفات با آن برخورد کنند وگرنه شاهد تکرار تجمعات این چنینی  و بدتر شدن اوضاع خواهیم بود، ادامه داد: فکر نمی کنم برگزاری مراسم دلیل موجهی برای به خطر انداختن جان مردم باشد.

او درباره تعطیلی 6 روزه تهران گفت: متاسفانه زمانی که وضعیت خراب می شود تصمیمات جدی ای اتخاذ می شود و زمانی که تصمیمات جدید برای تعطیلی گرفته می شود، اوضاع تا چند روز به شکل خود باقی می ماند و باید قبل از ایجاد وضعیتی خراب اقدامی صورت بگیرد.

وضعیت انتقال بیماری نگران کننده است

یونسیان ادامه داد: تعطیلی 6 روزه تهران و البرز نمی تواند اوضاع را در کوتاه مدت درست کند چراکه بیماری هایی تشخیص داده می شود که در دوران نهفتگی هستند و انتقال آن ها قبلا اتفاق افتاده  بنابراین تا یک هفته بیماری بروز خواهد کرد.

استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: با مشاهده ی نمودارهایی میزان و تعداد  بیماران جدید، پی می بریم که وضعیت بسیار نگران کننده است.

او بیان کرد: بیماری دلتا از هند به ما رسید چرا که دیدیم به صورت زودهنگام پایان کرونا را در کشورشان جشن گرفتند و این فاجعه می تواند در کشورهای دیگری که نمی خواهند درس عبرت بگیرند به وجود آید که بسیار نگران کننده است.

می توانیم منتظر نوع های جهش یافته ی دیگر ویروس باشیم

یونسیان گفت: تا زمانی که واکسیناسیون اتفاق نیوفتند و انتقال بیماری کاهش پیدا نکند، جهش های ویروس را خواهیم داشت. دانشمندان ویروس شناسی معتقد اند مهم ترین علت جهش ویروسی زمانی است که انتقال ویروش بسیار بالاست بنابراین هر چه انتقال ویروس کمتر باشد، ایجاد نوع های جهش یافته آن نیز کمتر می شود.

او افزود: درصورت عدم کنترل بیماری ممکن است نوع های جهش یافته ای ایجاد شود که شرایط بدتری داشته باشند.

انتهای پیام/4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عزاداری ماسک دانشگاه علوم پزشکی برنا دانشگاه علوم پزشکی واکسیناسیون ویروس تجمعات ویروس کرونا مراسمات عزاداری برگزاری مراسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۰۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند گفت: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است.

محسن محمدنیا در گفت و گو با ایسنا ورزش را یکی از عوامل سلامتی انسان و محیط‌زیست دانست و افزود: امروزه به علل متعددی مانند زندگی ماشینی، توسعه آپارتمان‌نشینی، تماشای بیشتر تلویزیون و بازی‌های رایانه‌ای، تحرک افراد کاهش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: علل فوق موجب شده تا بسیاری از انسان‌های امروزه به کالری کمتری نسبت به انسان‌های گذشته نیاز داشته باشند ولی با گرایش افراد به غذاهای پرکالری، آماده، با چربی، قند و نمک بالاتر از میزان نیاز بدن و کاهش مصرف لبنیات، رسیدن ریزمغذی‌ها به بدن دچار اختلال شده و شیوع اضافه وزن و چاقی رو به افزایش است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین مطالعه STEPS حدود ۶۳ درصد افراد بالای ۱۸ سال در کشور ما دچار اضافه وزن و چاقی هستند که نتیجه این وضعیت افزایش شیوع بیماری‌های غیر واگیر از جمله دیابت و فشارخون بالا بوده است.

وی بیان کرد: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است که اتفاقاً بخش زیادی از آنها قابل پیشگیری است. یکی از راه‌های پیشگیری، ورزش منظم است.

محمدنیا تصریح کرد: از ورزش‌های در دسترس می‌توان به پیاده‌روی، دویدن، دوچرخه‌سواری و ورزش‌های کششی و قدرتی اشاره کرد که می‌تواند به صورت فردی یا گروهی انجام شود.

وی افزود: هر فرد برحسب شرایط زندگی و سلامتی می‌تواند پیاده به محل کار برود، پیاده به خرید برود، به جای آسانسور از پله استفاده کند، در منزل به گل کاری بپردازد، یا در پارک‌ها و جاده‌های سلامتی به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری بپردازد.

این کارشناس ورزش برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در طول زندگی برای ورزش را بسیار مهم دانست و گفت: این ورزش‌ها فواید بسیار زیادی برای انسان و محیط‌زیست دارد به طوری که یادگیری، خلاقیت و بازدهی انسان را افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: ورزش در سالمندان می‌تواند با افزایش خون‌رسانی به مغز، احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد، همچنین با کنترل قند، چربی و فشارخون، باعث کاهش بیماری‌ها می‌شود.

محمدنیا عنوان کرد: ورزش در کنار دیگران مزایای زیادی دارد؛ چراکه سرمایه‌های اجتماعی (دوست، مربی، همراه و هم صحبت) را افزایش داده و باعث کاهش بیماری‌های روحی روانی نیز می‌شود. ورزش با حفظ توده عضلانی و مصرف انرژی پایه، پدیده سالمندی را به تأخیر انداخته و عمر انسان را طولانی‌تر می‌کند.

وی در همین خصوص از همه شهروندان خواست حتماً در زندگی پرمشغله امروزی وقتی برای ورزش بگذارند تا سالم‌تر پیر شده و دوران سالمندی مستقل‌تری داشته باشند. افراد مبتلا به بیماری که تاکنون ورزش با شدت متوسط و بالاتر نداشته‌اند، قبل از شروع ورزش باید با پزشک خود مشورت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند
  • مارکو روزه: هدایت بایرن مونیخ؟ آن‌ها بدون مارکو روزه هم می‌توانند اوضاع فعلی را پشت سر بگذارند
  • شیوه واکنش به نشانه‌های هشدار دهنده خودکشی
  • برگزاری مراسم شهادت امام صادق(ع) در هیئت میثاق با شهداء دانشگاه امام صادق(ع)
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • تعطیلی سینما‌های سراسر کشور در روز شنبه
  • سینماهای سراسر کشور از عصر جمعه تعطیل است
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • ۵۰ تشکل کارگری خراسان رضوی فعالیتی ندارند