Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - فائزه مومنی؛ دویست و پنجاه و هفتمین جلسه شورای شهر تهران روز یکشنبه ۳۰ آذر به ریاست محسن هاشمی، با ترکیب حضور مجازی و فیزیکی اعضای شورا برگزار شد.

در ادامه افشین حبیب زاده در نطق پیش از دستور گفت برنامه‌ریزی‌ها و عملکرد پراشکال موجب ایجاد جزایری لوکس در میان دریایی از فقر و‌ مشکلات اقتصادی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت که مردم ایران حق دارند، اقتصادی قوی و درآمد سرانه‌ای بالاتر از کشورهای منطقه داشته باشد.

حبیب زاده در ادامه تاکید کرد که؛ میان شوراها و شهرداری‌ها با متولیان دولتی و حکومتی که وظایفی به موازات کارکردهای شورا دارند، باید اجماع صورت گیرد.

ریه‌های تهرانی‌ها انبار مازوت است!

در ادامه سه نفر از اعضای شورا نسبت به وضعیت آلودگی هوای تهران هشدار دادند، زهرا نژاد بهرام در تذکری از افزایش قابل توجه آلودگی مازوت در دوران شیوع کرونا گفت.

او ادامه داد: طی روزهای گذشته با موج سنگین آلودگی هوا روبرو بودیم و براساس قانون هوای پاک، سازمان محیط زیست مسئولیت اصلی جلوگیری از آلوگی را برعهده دارد، اما متاسفانه شرایط کنونی موید آن است که این سازمان درصدد توجیه آلودگی هوا برآمده است. 

او اضافه کرد: جای سوال دارد که سازمان محیط زیست که هیچوقت پاسخگو نیست و به تذکرات نماینده‌های مردم در تهران هیچوقت پاسخ نداده، این توقع وجود دارد به انتظار از مردم پایان دهند و انتظار از خودشان را رقم بزنند. 

عضو شورای شهر تهران گفت: با چه تدبیری به جای ساخت و ایجاد انبارهای جدید برای نگهداری مازوت، از ریه‌های شهروندان به عنوان انبار مازوت استفاده می‌شود؟!

ناهید خداکرمی نیز در تذکری مشابه به وضعیت آلودگی هوای تهران اشاره کرد.

پس از آن‌ها آرش میلانی به پدیده «مه دود» که تهران را سه روز درگیر کرده بود اشاره کرد و از استانداری خواست جلسات کارگروه آلودگی هوا را به صورت هفتگی برگزار کند.

او تاکید کرد: با وجود برقراری قرنطینه نسبی در دو هفته اول آذر ماه ۹۹، همچنان ۹ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و شش روز قابل قبول بوده است. در نیمه دوم آذر ماه نیز ۱۰ روز هوای ناسالم را برای گروه‌های حساس داشته‌ایم.

حسینی میلانی با اشاره به وضعیت شاخص So۲ در سه منطقه ۱۸، ۱۹ و ۲۰ گفت: غلظت So۲ در سه منطقه ۱۸، ۱۹ و ۲۰ در آذر ماه نسبت به مدت زمان مشابه در سال ۹۸ از هشت پی‌بی‌بی به ۱۱.۷ پی‌بی‌بی رسیده که به معنای افزایش ۴۵ درصدی است. علاوه بر این، در شهر ری سه روز، در منطقه ۱۸ پنج روز و در منطقه ۱۹ به مدت هفت روز شاخص So۲ در شرایط آلایندگی قرار داشته است.

میلانی گفت: با توجه به احتمال استفاده از گازوئیل آلوده یا مازوت، به متولیان موضوع، اداره صنعت، معدن و تجارت استان تهران و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی تهران تذکر می‌دهم مراقبت و پایش لازم را جهت تحول سوخت پاک انجام دهند.

تعلل در اجرایی شدن صدور غیرحضوری پروانه ساختمان برای شهروندان 

محمد میرلوحی نیز بعد از آن به شهرداری تهران درباره روند کند غیرحضوری شدن صدور پروانه ساخت تذکر داد.

او گفت: او از شهردار تهران درخواست کرد تا مشخص کند که شهرداری برای غیرحضوری شدن فعالیت‌های مرتبط در داخل شهرداری چه اصلاحاتی انجام داده و ادامه داد: همچنین زمان صدور پروانه صادره در مناطق، کاربری‌های مختلف و متراژ‌های کوچک و بزرگ مشخص شود. بعلاوه درجهت ایجاد پنجره واحد و همکاری دستگاههای دولتی از قبیل ثبت اسناد، زمین شهری، وزارت نیرو در موارد حریم رود دره‌ها وخطوط انتقال و نظام مهندسی چه اقداماتی صورت گرفته است

علی اعطا نیز در ادامه از دیدار خود با پرستاران گفت و تعدادی از مشکلات آن‌‌ها را برشمرد و از ده برابر شدن آمار مهاجرت پرستاران گفت. او همچنین پیشنهاد داد که از ظرفیت حضور پرستاران در سرای محلات استفاده شود.

مجید فراهانی نیز در تذکر دیگری از لزوم توجه به نگهداشت و پاکیزگی پارک پردیسان گفت و خواست تا فضایی در شان شهروندان تهرانی ایجاد شود.

محمد سالاری، نیز با اشاره به بازگشت مصوبه مالیات بر ارزش افزوده به مجلس از شورای شهر تهران خواست کارگروهی برای احیای حقوق شوراهای شهر تشکیل دهد.

در ادامه شورا وارد بررسی دستورات شد، دستور اول بررسی یک فوریت الزام شهرداری تهران به حفظ بافت ارزشمند معاصر و هویت معنوی و جبران عدم النفع مالکان قدیمی محدوده طرح بود که با ۱۳ رای موافق تصویب شد.

هاشمی: آمدیم جلوی نیم طبقه را بگیریم، کل جماران را از دست دادیم

محسن هاشمی در واکنش به این طرح گفت: آمدیم جلوی نیم طبقه را بگیریم، کل جماران را از دست دادیم. فوریت این طرح در این است که اگر فوری تصمیم نگیریم نیم طبقه را می‌سازند. در حالی که کنار این ملک یک ساختمان ۴ طبقه ساخته شده بود و باید اول آن را خراب می‌کردیم. حالا بجای یک نیم طبقه کل اتوبوس و مترو را از دست دادیم، حضور آقای حناچی را هم از دست دادیم. 

رسولی در ادامه گزارشی درباره حساب‌های درآمد و هزینه مهر و آبان و ۸ ماهه شهرداری تهران در سال ۹۹ ارائه کرد و گفت حدود ۶۲ درصد درآمدهای شهر در ۸ ماه امسال تحقق پیدا کرده است اما درآمد نسبت به سال کذشته ۲۷ درصد کاهش پیدا کرده.

اعضای شورا در جریان توضیحات دستور دوم کاهش درآمد را زنگ خطری برای مدیریت شهری تلقی کردند.

دستور سوم بررسی طرح نظام نامه مشارکت و تعامل تشکل‌‌‌های غیر دولتی و مدیریت شهری بود که با قرائت گزارش کمیسیون فرهنگی و اجتماعی ادامه پیدا کرد.

این طرح اما نظر مخالفان را جلب نکرد و تصویب نشد.

دستور پایانی نیز بررسی لایحه اصلاحیه مصوبه چگونگی محاسبه و اخذ بهای خدمات پسماند بود.

در جریان بررسی این دستور پیشنهاد شد تا اصلاحیه مصوبه به کمیسیون باز گردد و مجددا بررسی شود که در نهایت این پیشنهاد از سوی اعضای شورا پذیرفته شد.

پربیننده ترین جذب نیرو در شهرداری تهران سال‌های سال بر اساس رابطه‌بازی بوده است لغو دستوری محدودیت ارتفاعی جماران، محرمانه به شهرداری تهران ابلاغ شد صدور چندین پروانه خلاف ضوابط در محله جماران در گذشته آخرین آمار مرگ و میر کرونایی در تهران افزایش ساعات کار میادین میوه و تره‌بار به مناسبت شب یلدا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: درآمدهای شهر آلودگی هوا شورای شهر تهران شهرداری مشکلات اقتصادی عضو شورای شهر تهران محمد سالاری جماران محسن هاشمی مجید فراهانی علی اعطا ناهید خداکرمی افشین حبیب زاده آرش میلانی درآمدهای شهرداری درآمدهای شهرداری تهران محله جماران محدودیت ارتفاع جماران محدودیت ارتفاعی جماران شهرداری تهران دست دادیم اعضای شورا نیم طبقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۴۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش

جلسه علنی شورای اسلامی شهر بیرجند با هدف تعیین تکلیف سرمایه گذار طرح احداث برج ۴۶ طبقه‌ای ارتش و یا همان پروژه مشهور به ۳ هزار میلیارد تومانی برگزار شد اما در نهایت اعضای شورا به جمع‌بندی در این زمینه نرسیدند و تصمیم‌گیری به جلسه آینده موکول شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی عبدالرزاق‌نژاد امروز در جلسه علنی شورای شهر بیرجند اظهار داشت: به دلیل سؤالات و ابهاماتی که در زمینه پروژه برج ارتش مطرح بود، جلسه‌ای با حضور نمایندگان سرمایه‌گذار و شهرداری بیرجند در شورا برگزار شد و نماینده سرمایه‌گذار در پاسخ سوالات مطرح شده، اعلام کرد که امکان جابه‌جایی پروژه از کوهسنگی در خیابان معلم که اراضی متعلق به سرمایه گذار است به نقطه‌ای دیگر وجود ندارد.

وی افزود: نماینده سرمایه گذار در زمینه مباحث ترافیکی و پارکینگ پروژه هم عنوان کرد از آنجا که اجرایی شدن پروژه منوط به تایید شورای ترافیک استان است، مشکلی از این بابت پیش نخواهد آمد.

رئیس شورای اسلامی شهر بیرجند اضافه کرد: قبل از حضور نماینده سرمایه‌گذار در شورا، تصور ما این بود که شهرداری برای سرمایه گذار،  تخفیف قائل شده و قرار است از مجموع هزینه 720 میلیارد تومانی صدور پروانه و ... تنها 20 میلیارد تومان به شهرداری پرداخت شود اما با توضیح نماینده سرمایه گذار متوجه شدیم شهرداری تخفیف نداده و این درخواست سرمایه‌گذار است و پس از اعتراض به این مساله چنین مطرح شد که این تصمیم فرماندهی کل ارتش در تهران است و قابل تغییر نیست.

همسایگان مشکلی با سایه‌انداختن برج 46 طبقه ارتش ندارند

عبدالرزاق‌نژاد ادامه داد: در بحث سایه‌اندازی این برج 46 طبقه‌ای بر منازل شهروندان نیز با بعضی از شهروندان ساکن صحبت کردیم که آنها گفتند با توجه به اهمیت پروژه و برند بودن آن برای شهر، مشکلی با سایه انداختن برج بر منازلشان ندارند و این موضوع را برای خود قابل تحمل دانستند.

رئیس شورای اسلامی شهر بیرجند با اعلام پیشنهادی در این زمینه تصریح کرد: با توجه به جمیع مسائل، پیشنهاد این است که کلیات طرح، مصوب شود و سپس مشروط به تایید شورای ترافیک استان برای کاهش مشکلات در آینده شود. نظر کمیسیون ماده 5 نیز در بحث کاربری‌ها اخذ شود و ظرف مدت مشخصی این توافق به قطعیت برسد و چنانچه در مدت مقرر، مورد تایید کمیسیون ماده 5 و شورای ترافیک قرار گیرد از نظر شور هم قابل تایید خواهد بود؛ در غیر اینصورت ملغی خواهد شد. 

لازم به ذکر است سایر اعضای شورا، مصوبه مشروط را مجاز و قانونی ندانستند و قرار شد بعد از تبادل نظر در زمینه رد یا تایید طرح، تصمیم‌گیری شود.

تأمین حدود 60 هزار مترمربع پارکینگ برای این پروژه نیاز است

رضا حسنی‌صفت یکی از اعضای شورای شهر بیرجند با بیان اینکه چند مطلب در این پروژه برای من روشن نیست گفت: برای این پروژه به تامین حدود 60 هزار مترمربع پارکینگ نیاز است حال آنکه سرمایه گذار تنها 46 هزار مترمربع را برای فضاهای تفریحی و پارکینگ در نظر گرفته‌ است ضمن اینکه این برج، مراجعین زیادی هم خواهد داشت پس قبل از هر مصوبه‌ای باید نظر شورای ترافیک را در این مورد داشته باشیم. شورا نباید پیشاپیش و به جای کمیسیون ماده 5 نظر دهد و ابتدا باید نظرات ایشان در زمینه پروژه و تغییر کاربری فضای سبز گرفته شود.

این عضو شورای شهر بیرجند اضافه کرد: حال اگر تایید کمیسیون ماده 5 هم اخذ شد و سرمایه گذار به تعهدات خود در ساخت ادامه نداد، ابزار شورا و شهرداری برای الزام به پایان کار چیست؟ بنابراین نباید مرعوب سرمایه گذار شد و با ترس از دست رفتن سرمایه، با آن موافقت کنیم.

حسنی‌صفت با اشاره به بیان مطلبی توسط سرمایه گذار مبنی بر اینکه "مشهور شدن، هزینه دارد" گفت: ما در شورا باید این هزینه را محاسبه کنیم که به نفع شهر هست یا خیر. به شرط اطمینان از رفع این ابهامات، با اجرای این طرح و پروژه موافق هستم. 

پروژه‌ای با این حجم بالای تخفیف برای شهر به صرفه نیست

فرید فروزانفر عضو دیگر شورا هم با بیان اینکه با کلیات طرح مشکلی ندارم، گفت: پروژه برج ارتش، یک پروژه مسکونی و تجاری انتفاعی است که برای شهر احداث می‌شود اما شاید کسبه خرد را دچار مشکل کند و در قرارداد آن هم به ساخت سینما و شهربازی و... اشاره نشده و فضای تفریحی و پارکینگ، مشترک است لذا این پروژه صرفا انتفاعی با این حجم بالای تخفیف برای شهر به صرفه نیست.

لزوم حضور نماینده سرمایه گذار در جلسه

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی درخشی، عضو دیگر شورا گفت: این سوالات باید در حضور نماینده سرمایه گذار مطرح می‌شد نه الان که مخاطب حضور ندارد. در بحث تامین پارکینگ، آقای طحان نماینده سرمایه گذار گفت در نهایت، دو طبقه دیگر پایین‌تر خواهیم رفت و سوال دیگری در این زمینه مطرح نشد.

وی اضافه کرد: نماینده سرمایه گذار در جلسه شورا گفت "باید برای شروع این پروژه، تاییدیه شورای ترافیک استان و کمیسیون ماده 5 اخذ شود" و اینکار قطعا انجام خواهد شد.

این پروژه با شرایط فعلی 5 هزار میلیارد تومان آورده برای شهر دارد

مرتضی یزدان شناس یکی دیگر از اعضای شورا گفت: جلسه گذشته شورا برای رفع ابهامات با حضور نماینده سرمایه گذار و نماینده شهرداری برگزار شد و طرح برخی سوالات و ابهامات در این جلسه وجهه خوبی ندارد. مسیر صدور پروانه ساختمانی، ضوابط خاص خود را دارد. شورای ترافیک و کمیسیون ماده 5 حتما نظر خود را در این زمینه اعلام خواهند کرد و نباید کارشناسان این مراجع قانونی را زیر سوال برد.

وی ضمن اعلام موافقت با کلیات طرح افزود: اعمال نظارت و کنترل دقیق مراجع ذیربط را در راستای رعایت قوانین و اخذ تضامین مورد نیاز در این خصوص خواستارم.

به گفته وی، این پروژه با شرایط فعلی 5 هزار میلیارد تومان آورده برای شهر دارد که در صورت تورم، افزایش خواهد داشت و اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم برای هزاران نفر از دیگر محاسن این طرح بوده و در بحث عوارض نیز منبع درآمد پایداری برای شهرداری خواهد بود.

یزدان شناس با اشاره به اینکه این پروژه در حقیقت یک ابرپروژه است و امکانات و خدمات ویژه‌ای دارد اضافه کرد: اماکن تفریحی این پروژه برای شهروندان، نشاط اجتماعی ایجاد خواهد کرد لذا باید به صورت ویژه‌ای مورد توجه قرار گیرد.

با کلیات طرح موافقم

فاطمه زهرا هلال بیرجندی عضو دیگر شورا هم با بیان اینکه نماینده سرمایه‌گذار، خود را موظف به تامین پارکینگ می‌داند و هنوز نقشه نهایی مشخص نشده است گفت: طبق روال قانونی، ابتدا شورای شهر باید کلیات طرح را تایید و مصوب کند و بدون مصوبه اولیه شورا، اصلا این طرح به کمیسیون ماده 5 نخواهد رفت.

وی افزود: با کلیات طرح موافقم اما باید ابهامات مربوط به ضوابط و قوانین شهری و شهرسازی رفع، قرارداد نیز خیلی شفاف مکتوب شود و با آن موافقت شود.

پروژه‌ها باید در راستای کاهش فاصله طبقاتی و امکانات شمال و جنوب شهر تعریف شود

ویدا ناصری عضو دیگر شورا نیز با تعریف و تمجید از پروژه احداث برج 46 طبقه و بیان اینکه این پروژه در نگاه اول، هر شخصی را مجذوب خود می‌کند گفت: من از کلیت پروژه دفاع می‌کنم و خیلی خوب است که سرمایه گذاری‌های اینچنینی، در راستای جذب و جلب توجه همگان به بیرجند، به کمک این شهر بیاید.

وی افزود: لیکن ما اعضای شورای کل شهر هستیم، در پروژه‌ها باید منافع همه شهر را مدنظر قرار دهیم و پروژه‌هایی در راستای کاهش فاصله طبقاتی و امکانات شمال و جنوب شهر تعریف و اجرایی کنیم.

آیا این پروژه فاصله طبقاتی و امکاناتی شمال و جنوب شهر را افزایش نخواهد داد؟

این عضو شورای شهر بیرجند ادامه داد: نمی‌گویم چنین پروژه‌هایی اجرا نشود اما در قبال اجرای این پروژه‌ها چه پاسخی برای سوالات ساکنان شمال شهر داریم؟ آنها چه سودی از سینما، شهربازی و سایر بخش‌های تفریحی، تجاری و مسکونی این پروژه خواهند برد؟ آیا این پروژه فاصله طبقاتی و امکاناتی شمال و جنوب شهر را افزایش نخواهد داد؟

ناصری تصریح کرد: پیشنهاد من این است که با توجه به اینکه قرار است شهرداری از 700 میلیارد تومان درآمدش از محل صدور پروانه و... بگذرد که البته در حال حاضر این رقم با توجه به تورم به حدود 900 میلیارد تومان می‌رسد، ارتش هم به عنوان سرمایه گذار پروژه، در مقابل و به عنوان تهاتر، به نفع شهر و شهروندان در برخی پروژه‌های مشترک از جمله تعریض خیابان ارتش همراهی کند و به این صورت در راستای خدمت به همه مردم شهر و رفع مشکلات مشترک شمال و جنوب شهر، گام بردارد.

در زمینه این پیشنهاد، تعدادی از اعضای شورا عنوان کردند: این پروژه به شرکت تعاونی ارتش تعلق دارد و آنها نمی‌توانند در زمینه املاک ارتش در حاشیه خیابان ارتش، تصمیم گیری کنند.

با توجه به‌ نیازهای شهر به سرمایه گذاران پیشنهاد بدهیم

عباس سروری، عضو دیگر شورا نیز با بیان اینکه نظرم درباره این پروژه مثبت است گفت: البته باید درباره پروژه به این مهمی،کارشناسی صحبت کنیم اما قطعا اجرای این پروژه در بیرجند، چهره و سیمای بصری شهر ما را متفاوت و زیبا خواهد کرد و سرازیر شدن سرمایه گذاران را به شهر در پی خواهد داشت و دیگر نگران تفریح میهمانان شهر نخواهیم بود.

وی افزود: اما در حالی که هیچ مکان تفریحی مناسب و در خور شأنی در نیمه شمالی شهر نداریم، آیا واقعا جوانان و شهروندان ساکن شمال شهر هم خواهند توانست از سینما و شهربازی و استخر آب و دیگر مراکز تفریحی این پروژه در جنوب شهر، استفاده کنند؟

به گفته سروری، چرا نباید ما با توجه به‌ نیازهای شهر به سرمایه گذاران پیشنهاد بدهیم؟ آیا نمی شد به همین سرمایه گذار پیشنهاد داد که زمین رایگان به همین اندازه در شمال شهر اختصاص داده می‌شود و شما در حالی که زمین متعلق به خودتان را هم در جنوب شهر در اختیار دارید، در زمین اهدایی ما در شمال شهر، پروژه خود را اجرا کنید؟

برای رفع تبعیض نمی‌توان و نباید از سرمایه گذار مایه گذاشت

علیرضا محمودی راد، عضو دیگر شورا هم در این باره گفت: طرح بحث شمال و جنوب شهر برای چنین پروژه‌هایی که دیگر استانها با جدیت به دنبال جذب سرمایه گذار آن هستند از اساس اشتباه است، ضمن اینکه در این طرح  یک سرمایه گذار می‌خواهد با آورده 5 هزار میلیارد تومانی در زمین متعلق به خودش در یک نقطه از شهر، سرمایه گذاری کند و می‌گوید اگر با شرایطم موافقت می‌کنید که هیچ و گرنه به استان دیگری می‌روم و اتفاقا از همین حالا،  فرش قرمز سایر استان‌ها برای این سرمایه‌گذار پهن شده است.

وی با اشاره به اینکه برای رفع تبعیض و کاهش تفاوت امکانات شمال و جنوب شهر نمی‌توان و نباید از سرمایه‌گذار مایه گذاشت، افزود: وی این حق را دارد که نحوه و مکان سرمایه‌‍گذاری را خودش مشخص کند و ما هم می‌توانیم با تداوم‌ و توسعه پروژه‌های عمرانی که شهرداری در شمال شهر اجرا کرده یا در دست اجرا دارد و با تعریف و قدردانی شهروندان شمال شهر نیز مواجه شده، در این راستا گام برداریم و علاوه بر این، زمینه را برای سرمایه گذاری سرمایه گذاران در شمال شهر فراهم کنیم.

در ادامه این جلسه با توجه به اینکه اعضای شورا به جمع‌بندی در مورد این پروژه نرسیدند، تصمیم‌گیری در این زمینه به جلسه آینده شورا موکول شد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها (+ عکس) / دیوار کشی در بخش‌هایی از این بوستان قدیمی تهران
  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها؛ دیوار کشی در بخش‌هایی از این بوستان قدیمی تهران/ عکس
  • شناسایی ۲ انبار کالای قاچاق در غرب تهران
  • مهار آتش سوزی انبار قطعات خودرو در کرج
  • آتش سوزی آپارتمان ۳ طبقه در خیابان گلزاری قم
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • حریق انبار قطعات خودرو در کرج
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش
  • (عکس) تصویری جذاب از انبار رنو در تهران در دهه ۵۰